0

Опис шини Barum Bravuris 4x4


Barum Bravuris 4x4 - це літня шина для позашляховиків і кросоверів. Що стосується російських погодних умов ця покришка, на відміну від експлуатації в західних країнах з куди більш мяким кліматом, може використовуватися виключно взимку - крім хіба що південних районів країни. Ця модель однаково добре підходить як д...

далі

Опис шини Barum Bravuris 4x4


Barum Bravuris 4x4 - це літня шина для позашляховиків і кросоверів. Що стосується російських погодних умов ця покришка, на відміну від експлуатації в західних країнах з куди більш мяким кліматом, може використовуватися виключно взимку - крім хіба що південних районів країни. Ця модель однаково добре підходить як для їзди в межах міста, так і для пересування по бездоріжжю. Вона підходить для широкого спектру автомобілів, в тому числі для таких популярних моделей, як Hyundai Tucson, Mercedes M-Class і Porsche Cayenne.

Однією з головних особливостей і, одночасно з цим, переваг цієї покришки над іншими подібного класу є збільшений експлуатаційний термін. Це стало можливим завдяки рівномірному розподілу тиску по всій площі контакту з дорожньою поверхнею.

Дизайн малюнка протектора складають три центральних ребра, які забезпечують чітку реакцію транспортного засобу на рульове управління і відмінну його маневреність.

Також Barum Bravuris 4x4 характеризується відмінним зчепленням на мокрій дорозі і високим опором акваплануванню. Останньому сприяють чотири кільцевих поздовжніх канали, які спочатку збирають вологу, а потім виводять її через канавки на відкритій боковині. За словами розробників, таким чином досягається неперевершений рівень безпеки на мокрій дорозі - як при прямолінійному русі, так і при проходженні поворотів.

Ще один напрямок роботи інженерів, що розробляють цю покришку, було повязано зі зменшенням шумообразования при їзді . Це стало можливо завдяки унікальному дизайну малюнка протектора, що поєднує в собі різну кількість блоків в центральній і плечовий зонах. Крім того, цьому також сприяють додаткові канавки. Оптимізоване ж розташування ламелей дозволяє шині поглинати вібрації і удари при русі.

Ще однією особливістю даної шини є жорсткий характер блоків плечової зон, який дозволяє мінімізувати гальмівний шлях.

Важливим нововведенням для більшості шин Barum цього класу є наявність індикатора зносу шини TWI, який показує, наскільки покришка пучки. Розробники радять міняти шину, як тільки глибина протектора досягне трьох міліметрів, оскільки при цьому показнику гальмівний шлях шини істотно збільшується, і створюється ризик виникнення аквапланування.

На завершення необхідно відзначити, що дана модель стане чудовим вибором для повнопривідних і високошвидкісних автомобілів, оскільки поєднує в собі відмінні їздові якості на сухій і мокрій трасі, а також на легкому бездоріжжі.

відмінні риси шини Barum Bravuris 4x4

- Barum Bravuris 4x4 - це літня шина для позашляховиків і кросоверів.
- Рівномірний розподіл тиску по всій площі контакту з дорожньою поверхнею дозволило збільшити експлуатаційний термін покришки.
- Три центральних ребра забезпечують чітку реакцію транспортного засобу на рульове управління і відмінну його маневреність.
- система з чотирьох кільцевих поздовжніх каналів і відкритих канавок в плечових зонах дозволяє ефективно виводити вологу з протектора, перешкоджаючи вознікнвоенію аквапланування на мокрій дорозі.
- Високий рівень акустичного комфорту, який досягається за рахунок різної кількості блоків в центральній і бічний частинах протектора.
- Оптимізоване розташування ламелей сприяє поглинанню шиною вібрацій і ударів.
- Жорсткі блоки в плечових зонах зменшують гальмівний шлях.
- Індикатор зносу TWI демонструє ступінь зносу покришки.

 
літня шина
4 075 грн
Код товару: 303384
4 075 грн
Код товару: 303384
літня шина
4 481 грн
Код товару: 301069
4 481 грн
Код товару: 301069
літня шина
4 498 грн
Код товару: 288694
4 498 грн
Код товару: 288694
літня шина
4 903 грн
Код товару: 301573
4 903 грн
Код товару: 301573
літня шина
5 052 грн
Код товару: 288695
5 052 грн
Код товару: 288695
Показано 1 - 5 з 5 товарів