0

Опис шини Antares Grip 20


Незважаючи на відсутність широкої популярності бренду, під яким випускається зимова шина Antares Grip 20, дана модель має досить непоганими технічними характеристиками, більш ніж конкурентоспроможними на тлі численних аналогів, особливо від китайських виробників. Вони забезпечуються за рахунок цілого ряду сучасних те...

далі

Опис шини Antares Grip 20


Незважаючи на відсутність широкої популярності бренду, під яким випускається зимова шина Antares Grip 20, дана модель має досить непоганими технічними характеристиками, більш ніж конкурентоспроможними на тлі численних аналогів, особливо від китайських виробників. Вони забезпечуються за рахунок цілого ряду сучасних технологій, що знайшли застосування в конструкції цієї шини.

Подвійне ребро в центрі

Значна частина демонстрованих цією моделлю переваг забезпечується за рахунок оригінального дизайну центрального поздовжнього ребра. Воно складається з двох рівновеликих частин, відокремлених один від одного широкої дренажної канавкою стрілоподібної форми. Такий дизайн покращує відразу кілька важливих технічних характеристик. До найбільш значущих з них відноситься стабільність зчіпних властивостей на високій швидкості, підвищені тягові характеристики на снігу, знижений опір коченню і стійкість до нерівномірного зносу.

Зиґзаґоподібні стінки протекторних блоків

Крім відкритого дизайну плечові зони відрізняються незвичайною конфігурацією містяться тут блоків. Вони мають велику висоту, а їх стінки - звивисту форму. Поєднання таких конструктивних особливостей надає шині відмінну продуктивність на засніжених дорогах.

Основні особливості Antares Grip 20

- широка стріловидна дренажна канавка в центрі протектора покращує опірність слешпленнінгу і аквапланування;
- нерозривні поздовжні ребра в центральній частині підвищують стабільність зчіпних властивостей і точність управління;
- зигзагоподібна форма вертикальних стінок блоків в плечових зонах забезпечують надійне зчеплення на снігу.