0

Опис шини Achilles Desert Hawk H / T


Шини Achilles Desert Hawk H / T призначена для комфортної їзди на протязі не тільки весняно-літнього сезону, а й, буду універсальної покришкою, за рахунок унікальних технологій , використаних при її розробці, а також оригінальному малюнку протектора, має всі характеристики для експлуатації та в осінньо-зим...

далі

Опис шини Achilles Desert Hawk H / T


Шини Achilles Desert Hawk H / T призначена для комфортної їзди на протязі не тільки весняно-літнього сезону, а й, буду універсальної покришкою, за рахунок унікальних технологій , використаних при її розробці, а також оригінальному малюнку протектора, має всі характеристики для експлуатації та в осінньо-зимовий період. Однак варто розуміти, що шина чи призначена для місцевості з континентальним і різко-континентальним кліматом, де, як правило, занадто суворі зими.

Індекс швидкості даної шини - H, який демонструє, що максимальна швидкість розгону для цієї покришки є 210 км / ч. Рекомендоване навантаження ж становить не більше 900 кілограмів.
Протектор даної шини має оригінальний малюнок. Центральна його частина, обмежена двома кільцевими канавками в плечовій плечових зонах, забезпечує хороші зчіпні характеристики. Адаптація до зміни погодних умов стає дуже простий за рахунок багатофункціональних хвилястих блоків, які проходять через весь протектор. Утворене ними і двома зигзагоподібними канавками центральне ребро сприяє високій курсової стійкості при прямолінійному русі, а також чіткої реакції на рульові команди.
Ще однією особливістю шини Achilles Desert Hawk H / T є посилена боковина, яка дозволяє відмінно триматися на будь-якій дорозі, стійко виносити вибоїни бездоріжжя і витримувати будь-які навантаження, демонструючи при цьому максимальну працездатність.

Захист від аквапланування на мокрій дорозі шині забезпечує система з чотирьох канавок - дві з них, як уже було сказано вище, знаходяться в центральній частині протектора і мають зигзагоподібну форму, а ще дві, більш широких і глибоких розташовані в плечових зонах. Плюс до всього, в плечових зонах також розташовуються маленькі поздовжні канавки, які також сприяють швидкому та ефективному висновку воду із зони контакту з дорожньою поверхнею.
Загалом, дана шина стане хорошим вибором позашляхової шини для весняної, літньої та осінньої експлуатації з можливістю продовження терміну використання на зиму. Потужне транспортний засіб, «взути» в дану модель шин, порадує свого власника відмінними характеристиками при пересуванні по пересіченій місцевості.

Відмінні риси Achilles Desert Hawk H / T

- Achilles Desert Hawk H / T - літня шина для повноприводних автомобілів.
- Індекс даної шини - H, що позначає, що максимальною швидкістю її розгону є 210 км / ч.
- Рекомендоване навантаження становить 900 кілограмів.
- Багатофункціональні хвилясті блоки протектора цієї шини сприяють гарному зчепленню з дорожньою поверхнею, а також кращої адаптації до мінливих погодних умов.
- Центральне ребро незграбної форми забезпечує високу курсову стійкість при прямолінійному русі.
- Посилена боковина дозволяє з легкістю долати численні вибоїни при русі по пересіченій місцевості і витримувати лбие навантаження.
- Дана шина призначена для експлуатації навесні, влітку і восени, але може також побут ь використана і для зимової їзди в місцевості з помірним кліматом.
- Система з двох центральних звивистих і двох глибших прямих, розташованих в плечових зонах протектора, швидко і якісно виводять вологу, бруд і мокрий сніг із зони контакту з поверхнею дороги , зводячи до мінімуму ризик виникнення аквапланування.