0

Опис шини Achilles 2233


Легкова шина Achilles 2233 створена для любителів швидкої їзди в літній період. Беськамерная радіальна конструкція в поєднанні з асиметричним протекторним малюнком забезпечує надійність під час прискорень і гальмувань. Завдяки особливій структурі протекторних блоків був досягнутий високий рівень контролю над транспортн...

далі

Опис шини Achilles 2233


Легкова шина Achilles 2233 створена для любителів швидкої їзди в літній період. Беськамерная радіальна конструкція в поєднанні з асиметричним протекторним малюнком забезпечує надійність під час прискорень і гальмувань. Завдяки особливій структурі протекторних блоків був досягнутий високий рівень контролю над транспортним засобом під час маневрування.

Підвищена зносостійкість

Інженери компанії з Малайзії застосували в конструкції покришки двошаровий корд, який був доповнений спеціальним шаром з матеріалу підвищеної міцності. Цей фактор мінімізував знос і забезпечив тривалість експлуатації шини навіть при інтенсивній їзді.

Основні особливості Achilles 2233

- широке центральне ребро забезпечує стабільність їздових характеристик при проходженні прямих ділянок дороги;
- численні ламелі і блочне будова плечових зон забезпечує легкість виконання маневрів зі збереженням керованості, а також сприяє швидкому відводу надлишок вологи з контактної зони;
- особливу будову протектора мінімізує рівень шуму, забезпечуючи комфорт в салоні автомобіля;
- спеціальний склад компаунда позитивно відбився на можливості покришки переносити температурні впливи, зберігаючи свою форму.