0

Tunga Zodiak 2 175/70 R13 86T XL

Код товару: 281757

Наявність: немає на складі

1 076 грн


сума: грн.
Виробник :Tunga
Модель :Zodiak 2
Ширина :175
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :86 (530 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Росія
Рік виготовлення шин :2021

Zodiak 2

Опис шини Tunga Zodiak 2


Tunga Zodiak 2 - літня шина, яка є аналогом Cordiant Comfort, перейнявши у неї все особливості будови протектора. Модель вирізняється широкою применимостью, як для автомобілів вітчизняного автопрому, так і зарубіжних виробників. На даний момент новинка, випуск якої почався в кінці 2016 року, представлена в 11 типорозмірах, починаючи від R13 і закінчуючи R16.

Керованість

Жорсткість конструкції шини надає багатошаровий брекер, який представлений 2-ма шарами металокорду і шаром з нейлону. Така будова дозволяє не тільки забезпечити хорошу керованість на увазі своєї жорсткості, а й убезпечити покришку від впливу механічних елементів, тобто проколів. Все це позначилося і на терміні служби моделі, який відрізняється своєю тривалістю в порівнянні з аналогічними шинами в цій ціновій категорії.

Двошаровий протектор

Виробником був використаний протектор, який представлений 2-ма шарами гуми. Внутрішній шар більш жорсткий. Він розташовується під канавками і забезпечує підвищення міцності конструкції, сприяючи також паливної економічності.

Зовнішній склад гуми більш мякий, що забезпечує найкращі зчіпні характеристики, як на сухому асфальті, так і в умовах підвищеної вологості. Спеціальні ж компоненти в складі верхнього шару надають йому зносостійкість, що обумовлює можливість експлуатації покришки протягом багатьох сезонів без втрати її функціональності.

Специфіка будови протектора

В даній моделі передбачено 3 ребра, центральне з яких є цілісним, а на двох інших є глибокі насічки, що зєднуються із загальною системою водовідведення. Така конструкція забезпечує ефективність управління при маневрах, а також сприяє швидкому відведенню зайвої вологи з контактної зони. Завдяки збалансованості цих характеристик водій отримує високу точність відповідей підвіски на дії рульового колеса.

Ця ж особливість будови протектора позначилася і на протяжності гальмівного шляху, який був істотно зменшений. А це відбилося і на загальну безпечність.

Основні особливості Tunga Zodiak 2

- бюджетна шина з характеристиками більш високого класу;
- двошаровий склад протектора;
- міцний металокорд з нейлоновим шаром, що забезпечує захист від проколів і хорошу керованість;
- захист від аквапланування забезпечується розвиненою системою водовідведення;
- чіткість управління на мокрій дорозі забезпечується наявністю трьох ребер в центральній частині протектора.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі