0

Kumho WinterCraft Ice Wi31 175/70 R13 82T (шип)

Код товару: 320073

Наявність: немає на складі

1 765 грн


сума: грн.
Виробник :Kumho
Модель :WinterCraft Ice Wi31
Ширина :175
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :зимова
Шиповка :шип
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Корея
Рік виготовлення шин :2021

WinterCraft Ice Wi31

Опис шини Kumho Wintercraft Ice WI31


Зимова шина Kumho WinterCraft Wi31 очікувалася шанувальниками продукції цього південнокорейського бренду з особливим нетерпінням. Адже вона заміняла на конвеєрі дуже вдалу модель IZen KW22, зарекомендувала себе з найкращої сторони. Перші тести показали абсолютну перевагу новинки, яка виявилася вельми непоганий зимовою шиною, як по зчіпних властивостях, так і по паливній економічності, довговічності та акустичному комфорту.

Оптимізована схема розташування шипів

Щоб привести шину у відповідність з недавно введеними європейськими вимогами, південнокорейські шинники вважали за краще скористатися позитивним досвідом своїх фінських колег. Вони значно збільшили кількість шипів, зменшивши при цьому їх розміри. Практичним результатом стало 20 безперервних рядів, що формуються ними в русі. При цьому чимала частина шипів розташовується в центральній частині протектора, що додало зчепленню на льоду ще більшу стабільність і надійність. У звязку з цим не можна не відзначити оригінальний дизайн області біля місць їх установки. Їх форма нагадує лопаті турбін. Вона сприяє подрібненню і виведенню крижаної крихти з-під шипів.

Тривимірні ламелі

Ще одним помітним нововведенням стали тривимірні ламелі. Багатогранний профіль їх стінок не дає їм закриватися при контакті з дорогою. При цьому щільна фіксація обмежує рухливість блоків, що, в свою чергу, тягне за собою істотне поліпшення керованості.

Основні особливості Kumho Wintercraft Ice WI31

- максимальні зчіпні властивості на льоду, завдяки оптимізованому розташуванню шипів , які формують в процесі руху не менше 20 безперервних рядів;
- тривимірні ламелі підвищують тягово-зчіпні властивості на битій снігу, покращують керованість на асфальті;
- широкі дренажні канавки перешкоджають акваплануванню і слешпленнінгу.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі