0

Kumho WinTer PorTran CW51 165/70 R14 89R XL PR6

Код товару: 311696

Наявність: немає на складі

2 286 грн


сума: грн.
Виробник :Kumho
Модель :WinTer PorTran CW51
Ширина :165
Профіль :70
Діаметр :14
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :R (170 км / год)
Індекс навантаження (кг) :89 (580 кг) / 87 (545 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :

WinTer PorTran CW51

Опис шини Marshal CW51


Відносно невелика вартість зимової шини Marshal CW51 не повинна вводити в оману, особливо з приводу її технічних характеристик, які знаходяться на дуже високому рівні. Це легко пояснюється тим, що дана модель була розроблена фахівцями південно-корейської компанії Kumho, а сьогодні пропонується під належним їй брендом Marshal, по більш, ніж гуманної ціною. Якщо врахувати, що вона призначена для легкої комерційної техніки, то ця особливість є досить важливою. З інших сильних сторін даної моделі варто відзначити відмінну стійкість на будь-яких зимових дорогах і тривалий термін служби.

Посилений каркас

Оскільки дана модель спочатку створювалася для експлуатації на комерційних автомобілях, то забезпечення їй максимальної міцності розробниками було приділено багато уваги. Саме цим можна пояснити те, що конструкція цієї шини Маршал CW51 заснована на дуже міцному каркасі, який цілком виготовлений із сталевого корду. Аналогічний матеріал був використаний і в брекері завдяки чому покращилися і багато інших експлуатаційні властивості, крім вантажопідйомності.

Зокрема, наявність дуже жорсткою і міцною «підкладки» безпосередньо під протектором дозволило надати плямі контакту практично квадратну форму, попутно збільшивши його площу. Це, в свою чергу, призвело до поліпшення зчеплення і стійкості на високій швидкості і при маневруванні, підвищенню стійкості до нерівномірного зносу і зниження опору коченню.

Надійне поведінка при дощі та снігопаді

В процесі створення цієї шини використовувалися рішення, прекрасно зарекомендували себе на попередніх моделях південнокорейського бренду. Одним з них є дизайн дренажної системи. Вона не тільки складається з безлічі канавок, як поздовжніх, так і поперечних. Кожен з цих елементів відрізняється значними розмірами, що дозволяє протектору відмінно позбавлятися, як від води в зоні контакту, так і від великовагових снігових мас. Крім того, значна висота блоків забезпечує шині відмінні тягово-зчіпні властивості на снігу.

Впевнена поведінка на льоду

За відсутності шипів ця шина демонструє надійне і прогнозоване поведінка на зледенілих дорогах. У цьому цілком заслуга багатьох сотень ламелей, прорізаних у всіх без винятків блоках. При контакті з дорогою кожна з них створює дуже гостру кромку зчеплення, яка легко проникає крізь водяну плівку, забезпечуючи шину міцною і надійним звязком з зледенілій дорожньою поверхнею.

Основні особливості Marshal CW51

- шина була спеціально розроблена для комерційної техніки;
- посилений каркас з брекером із сталевого корду забезпечує відмінну вантажопідйомність і міцність, а крім того, поліпшує керованість на великій швидкості і маневруванні, знижує витрату палива;
- надійне поведінку в складних погодних умовах, завдяки продуманому дизайну дренажної системи, відмінно справляється, як з водою, так і з важкими масами снігу;
- безліч блоків і прорізаних в них ламелей забезпечують відмінні тягово-зчіпні властивості і на снігу, і на льоду.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі