0

Hankook Winter i*Pike RS2 W429 175/70 R13 82T (под шип)

Код товару: 328743

Наявність: немає на складі

1 751 грн


сума: грн.
Виробник :Hankook
Модель :Winter i*Pike RS2 W429
Ширина :175
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Корея
Рік виготовлення шин :

Winter i*Pike RS2 W429

Опис шини Hankook W429 i Pike RS2


Зимова шина Hankook iPike RS2, як і модель тепер уже попереднього покоління, призначена для легкових автомобілів. Характеризується поліпшеними порівняно з нею зчіпними властивостями на слизькому покритті, ефективністю при гальмуванні і надійністю в складних дорожніх умовах.

Розроблений заново протекторний малюнок

Ключовою відмінністю цієї шини від iPike RS першого покоління є протекторний малюнок . Його дизайн залишився симетричним і спрямованим, але при цьому форма, розміри і розташування елементів істотно змінилися. Центральна частина містить більш великі взаимопересекающиеся блоки. Це помітно оптимізує розподіл зовнішньої навантаження по плямі контакту в цій зоні, завдяки чому забезпечується краща стабільність зчіпних властивостей.

У плечових зонах блоки, навпаки, помітно зменшилися в розмірах, а їх кількість завдяки цьому зросла. Дане рішення покращує роботу протектора при поздовжніх прискорень, а також полегшує виїзд з колії, покритій снігом.

Кілька видів ламелей

Як і у попередниці, протектор цієї шини містить кілька тисяч так званих "3D- ламелей "- вузьких прорізів з 3-осьовий спрямованістю граней на вертикальних стінках. Але при цьому форма і схема розміщення цих елементів були істотно змінені. Ламелі в центральній частині спрямовані під більш гострим кутом відносно руху. Це помітно підвищує курсову стійкість на слизькому покритті.

Значна частина прорізів має класичну для таких елементів пряму форму. Такі ламелі розташовуються в центральній частині під невеликим кутом. Це рішення покращує поздовжні зчіпні властивості на мокрому покритті, не тільки створюючи високі і довгі межі, а й направляючи воду в одну з довколишніх дренажних канавок.

Оптимізована схема розташування шипів

Наступним важливим нововведенням є схема розташування шипів. Кількість формованих ними поздовжніх рядів не 10, як раніше, а 12. Шипи розташовуються ближче до центру протектора, тобто розподілені більш рівномірно по всій його площі. Це рішення помітно покращує стабільність зчіпних властивостей на зледенілому покритті.

Покращена робота дренажних канавок

Протекторний малюнок шини містить велику кількість дренажних канавок. Значна їх частина розташовується під гострим кутом, що дозволяє використовувати для відводу води і її суміші зі снігом обертання колеса. У плечових зонах в місцях перетину з поперечними канавками у протектора зявляється можливість ущільнювати і утримувати сніг, додатково підсилюючи зчеплення.

Основні особливості Hankook W429 i Pike RS2

- оптимізований протекторний малюнок з масивними блоками в центральній частини, що підвищують стабільність зчіпних властивостей;
- вузькі плечові блоки поліпшують продуктивність при поздовжніх прискорень, полегшують виїзд з колії;
- 12-рядне розташування шипів забезпечує високу ефективність на зледенілому покритті;
- поліпшена робота дренажних канавок завдяки розташуванню багатьох з них під гострим кутом.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі