0

Nexen WinGuard WinSpike WH62 175/70 R13 82T (шип)

Код товару: 276196

Наявність: немає на складі

1 630 грн


сума: грн.
Виробник :Nexen
Модель :WinGuard WinSpike WH62
Ширина :175
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :зимова
Шиповка :шип
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Корея
Рік виготовлення шин :

WinGuard WinSpike WH62

Опис шини Nexen Winguard WinSpike WH62


Зимова шина Nexen Winguard WinSpike WH62 помітно перевершує своїх численних попередниць, а також значну частину прямих конкурентів за більшістю характеристик. Використання в її конструкції передових технологій і новітніх матеріалів дозволило фахівцям південнокорейського бренду надати їй цілий ряд вигідних переваг, починаючи від чудового зчеплення на льоду і закінчуючи тривалим терміном служби.

Хороша керованість в будь-яких умовах

Значна частина часу, витраченого на розробку даної моделі, пішла на забезпечення їй стабільною і прогнозованою керованості. Для цього фахівцями південнокорейського бренду був використаний цілий комплекс заходів. Більшість з нововведень довелося на конструкцію брекера, в якому зявився додатковий синтетичний корд. Це додало їй додаткову жорсткість і стійкість до деформаційного впливу відцентрових сил прискорення. В умовах реальної експлуатації така «підкладка», розташована безпосередньо під протектором помітно поліпшує керованість, надаючи зчіпних властивостях стабільність і надійність, незважаючи на безперервне зміна характеристик дорожнього полотна і погодні умови.

Другим чинником, що обумовлює стабільне і надійне поведінка цієї шини, є оптимізована форма профілю протектора. Вона відрізняється такий кривизною, при якій площа плями контакту максимальна, а його розміри і форма практично не схильні до змін, залишаючись на незмінними навіть при маневруванні і в поворотах.

Висока продуктивність при гальмуванні на слизьких дорогах

Характерною особливістю протекторного малюнка, крім його V-образного дизайну, є збільшене до декількох тисяч кількість зчіпних крайок. Переважна їх частина утворюється спеціальними ламелями, розташованими під невеликими кутами щодо напрямку руху, або зовсім перпендикулярно. Це помітно підвищує ефективність роботи протектора при поздовжніх прискорень, наприклад, при гальмуванні. При цьому не можна не відзначити тривимірне будова стінок ламелей. Дана особливість не тільки не дає їм закриватися під впливом ваги автомобіля, але і обмежує рухливість блоків, що підвищує його жорсткість. Це в свою чергу тягне за собою істотне поліпшення керованості і курсової стійкості.

Збільшена кількість шипів

Використана в даній моделі система шипования багато в чому є результатом недавно введених в європейських країнах вимог до зимових шин, спрямованих на зниження їх негативного впливу на дорожнє покриття. Щоб привести шину у відповідність з ними, розробники зменшили шипи в розмірах, одночасно з цим збільшивши їх кількість приблизно в два рази в порівнянні з попередницями. Додатково ефективність їх роботи була підвищена за рахунок оптимізованої схеми розташування цих сталевих елементів на протекторі. Вони розміщені на ньому таким чином, що при русі ними формується 20 безперервних рядів. При цьому одночасно з поверхнею дороги стикається максимальну кількість шипів. У поєднанні з декількома тисячами ламелей це дозволяє шині демонструвати дуже стабільні зчіпні властивості на битій снігу і льоду.

Знижена гучність

Незважаючи на збільшену кількість шипів і зчіпних крайок, шина Nexen Winguard WinSpike WH62 відрізняється щодо невеликим рівнем шуму при русі. Для цих цілей розробниками також було використано відразу кілька технічних рішень. Одним з них є використання спеціальних амортизаторів в місцях установки шипів, які при цьому розташовані таким чином, щоб кількість генеруються ними шумів і вібрацій було мінімально. Аналогічною функціональністю відрізняється і сам дизайн протекторного малюнка, який характеризується багатокроковим розташуванням блоків.

Поєднання ефектного зовнішнього вигляду і ефективності на будь-яких зимових дорогах

Значна частина ефектного зовнішнього вигляду цієї шини забезпечується за рахунок оригінального дизайну центральній частині її протектора. Незважаючи на наявність великої кількості окремих блоків, вона за рахунок численних перемичок між ними є дуже широке поздовжнє ребро. В результаті при русі центр протектора працює, як єдине ціле, покращуючи не одну, а відразу кілька експлуатаційних характеристик. Перш за все, це відмінна курсова стійкість і підвищені поздовжні тягові властивості на снігу. Крім того, такий дизайн в значній мірі знижує опір коченню і рівень шуму.

Багатофункціональні V-подібні дренажні канавки

Ще однією оригінальною особливістю даної моделі є конструкція деяких дренажних канавок. Ті з них, які розташовуються на стику центру протектора і його плечових зон, мають V-подібну форму. Це технічне рішення забезпечує шині ще більш високу стійкість до аквапланування, а за рахунок великої ширини - здатність відводити від плями контакту великовагові маси талого снігу.

Основні особливості шини Nexen Winguard WinSpike WH62

- стабільне поведінку в будь-яких умовах забезпечується за рахунок посиленого додатковим кордом брекера і оптимізованої форми профілю протектора;
- короткий гальмівний шлях на зледенілому і засніженому покритті завдяки кільком тисячам ламелей;
- хороша керованість на будь-яких зимових дорогах забезпечується тривимірним будовою стінок ламелей , стійкої до динамічної деформації конструкції каркаса;
- спеціальні полімери і збільшена кількість силіки в складі компаунда надають шині еластичність при сильних морозах, забезпечують цілісність і зносостійкість протектора при відлизі;
- 20-рядна ошиповка поліпшує зчеплення на льоду , надаючи йому відмінну стабільність і надійність;
- ор ігінальний дизайн центру протектора покращує відразу кілька важливих характеристик, починаючи від курсової стійкості і оперативності управління на високій швидкості, а закінчуючи - паливною економічністю і акустичним комфортом;
- спеціальні V-подібні канавки на стику центру протектора і його плечових зон підвищують стійкість протектора не тільки до аквапланування, а й до слешпленнінгу.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі