0

Goodyear UltraGrip Ice 2 175/70 R13 82T

Код товару: 275490

Наявність: немає на складі

1 476 грн


сума: грн.
Виробник :Goodyear
Модель :UltraGrip Ice 2
Ширина :175
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Польща
Рік виготовлення шин :2020

UltraGrip Ice 2

Опис шини Goodyear UltraGrip Ice 2


Зимова нешипована шина Goodyear Ultra Ice 2 є результатом трирічного напруженої праці, а також спробою скоротити відставання від європейських конкурентів в даному сегменті шинної продукції. Судячи з перших тестів, проведеними незалежними спеціалізованими ЗМІ, вона виявилася більш, ніж успішною, оскільки дана модель продемонструвала істотну перевагу перед аналогами, раніше займали найвищі сходинки у всіляких рейтингах. Більшість потенційних покупців зможуть упевнитися в чудової продуктивності цієї шини вже зовсім скоро. Вона вже представлена в продажу, а її розмірний ряд, що складається з 29 типорозмірів, забезпечує їй чудову застосовність.

«Кріо-адаптивна» гумова суміш

Одним з найпомітніших нововведень цієї північноамериканської новинки є гумова суміш, яку маркетологи виробника голосно називають «кріо-адаптивної». Даний термін в перекладі на більш зрозумілу російську мову означає, що протектор шини залишається еластичним навіть при дуже низьких температурах, якими в Північній Америці вважаються значення, що перевищують мінус 25 градусів за Цельсієм. Цього вдалося домогтися за рахунок нових компонентів гумової суміші, яка знайшла здатність зберігати еластичність на оптимальному рівні в дуже широкому температурному діапазоні без шкоди іншим не менш важливим характеристикам, перш за все, стійкості до високотемпературного впливу і абразивного зносу.

новий V-подібний протекторний малюнок

Вже протягом кількох десятиліть компанія Goodyear випускає зимові шини виключно з V-подібним дизайном протекторного малюнка. Дана модель є черговим кроком вперед в цьому напрямку, оскільки саме багато в чому завдяки малюнку протектора, вона перевершила свою попередницю в зчіпних властивостях на снігу і льоду.

При цьому більшість нововведень виявилося в центральній частині протекторного малюнка. Вона позбулася поздовжніх ребер, які поступилися своїм місцем численним стріловидним блокам, що простягнувся від однієї плечової зони до іншої. У процесі руху ці протекторні блоки формують безліч дуже довгих кромок зчеплення, розташованих під значним кутом щодо напрямку обертання колеса. Тут також не можна не відзначити високу конструктивну жорсткість цих протекторних елементів. Такий дизайн центральній частині протектора надає шині Goodyear UltraGrip Ice 2 цілий ряд дуже важливих якостей. Перш за все, це дуже високі тягово-зчіпні властивості в поздовжньому напрямку, відмінна курсова стійкість, низький рівень шуму і опір коченню.

Оригінальний дизайн плечових зон

Ще одним нововведенням даної моделі стала змінена конструкція плечових зон. Вони містять набагато менше окремих блоків, ніж попередниця, що дозволило їм значно збільшитися в розмірах. У поєднанні з дизайном центральної частини дана конструктивна особливість забезпечує куди більш рівномірний розподіл зовнішнього тиску по плямі контакту, що, в свою чергу, найсприятливішим чином позначилося на цілому ряді дуже важливих експлуатаційних характеристик. Основний з них є керованість, яка завдяки цьому стала дуже стабільною незалежно від дорожніх і погодних умов.

Багатофункціональна дренажна система

Також не можна не відзначити значні зміни в дизайні дренажної системи. Вона як і раніше складається з поздовжніх і поперечних канавок, але їх кількість і розміри деяких з них були значно збільшені, що, в свою чергу, значно розширило їх функціональні можливості. Зокрема, хрестоподібні канавки, розташовані в плечових зонах протектора, отримали можливість захоплювати дуже великі обсяги снігу, за рахунок чого покращився зчеплення. Крім того, шина демонструє виняткову стійкість, як до аквапланування, так і слешпленнінгу.

Основні особливості шини Goodyear UltraGrip Ice 2

- шина була спеціально розроблена для країн, де кліматичні умови припускають часті зниження температури нижче мінус 25 градусів за Цельсієм;
- «кріо-адаптивна» гумова суміш протектора забезпечує йому здатність зберігати відмінну еластичність навіть при дуже низьких температурах навколишнього середовища;
- стрілоподібні протекторні блоки в центральній частині протекторного малюнка формують дуже довгі кромки зчеплення, що дозволяє шині демонструвати чудові тягово-зчіпні властивості в поздовжньому напрямку при русі по снігу;
- стабільна керованість за будь-яких погодних умовах завдяки дуже рівномірному розподілу зовнішнього тиску по плямі контакту;
- великий обсяг і кількість поздовжніх і поперечних дренажних канавок надає шині виняткову стійкість до аквапланір ованія і слешпленнінгу, забезпечуючи тим самим високий рівень безпеки при русі навіть в самих несприятливих погодних умовах.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі