0

Altenzo Sports Equator 175/65 R14 82H

Код товару: 389588

Наявність: немає на складі

1 676 грн


сума: грн.
Виробник :Altenzo
Модель :Sports Equator
Ширина :175
Профіль :65
Діаметр :14
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :

Sports Equator

Опис шини Altenzo Sports Equator


Модель Спортс Екватор від австралійських виробників шин стала першою всесезонной шиною компанії Altenzo. Дану шину можна буде використовувати в будь-який час року. Аналогічно іншим моделям в лінійці Альтензо, шина Sports Equator дуже популярна, завдяки своїй ціні. 3-4 тисяч за шини в 18 радіусі - абсолютний рекорд серед усіх виробників шин, включаючи популярних корейців з Marshal і Kumho.

Дизайн шини включає в себе все найкраще від японський, німецьких і американських виробників. Модель включає в себе чотири поздовжні канавки для відводу води, симетричний дизайн протектора шини.

Незважаючи на свою низьку вартість, австралійські шини виконані за всіма правилами і мають непогані індекси швидкості і навантаження, що дозволяють розганяти автомобіль на шинах Altenzo Sports Equator до 270-300 км / год. Шини мають радіальну конструкцію з відсутньою камерою. Спеціальні технології виробництва і складу гумової суміші цієї шини дозволяють отримати рівномірне спрацьовування шини, що призводить до її високою зносостійкості.

Особливості шини Altenzo Sports Equator

- найнижча вартість шин на вітчизняному ринку;
- характеристики і параметри шини не поступаються альтернативі;
- чудовий комфорт і безпеку.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі