0

Cordiant Polar SL 175/70 R13 82Q

Код товару: 258937

Наявність: немає на складі

1 166 грн


сума: грн.
Виробник :Cordiant
Модель :Polar SL
Ширина :175
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :Q (160 км / год)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Росія
Рік виготовлення шин :2021

Polar SL

Опис шини Cordiant Polar SL


Призначена для компактних легкових автомобілів зимова нешипована шина Cordiant Polar SL є однією з новітніх розробок одного з провідних вітчизняних виробників. В даний час шина представлена більш ніж в одному десятку найбільш популярних типорозмірів від 13 до 16 дюймів. Основною відмінною особливістю даної моделі є новітня двухкомпонентная гумова суміш «Smart-Mix», яка дозволила суттєво підвищити зчеплення при русі по засніжених і зледенілих покриттях, поліпшивши при цьому керованість, а також ефективність розгону і гальмування на різних типах поверхні. Крім нової гумової суміші шина може похвалитися великою кількістю зигзагоподібних ламелей, розташованих під різними кутами. За рахунок цього вдалося компенсувати відсутність шипів при русі по обмерзлих поверхонь.

Симетричний направлений малюнок протектора Cordiant Polar SL відрізняється V-подібним дизайном, основними перевагами якого є рівномірний розподіл ваги по всій площі контакту шини і прекрасні тягово зчіпні показники, забезпечені за рахунок безлічі крайок протекторних блоків. При цьому чіткість управління була досягнута за рахунок наявності чотирьох поздовжніх ребер, включаючи обидві плечові зони.

Ще однією особливістю даної моделі є оригінальна будова дренажної системи, що складається з трьох поздовжніх канавок і безлічі поперечних каналів. Оригінальність цієї системи полягає якраз в поперечних каналах, ширина яких збільшується від центру до країв протектора. Це конструктивне рішення сприяє більш інтенсивному відведенню із зони контакту талого снігу і бруду.

Основні особливості зимової шини Cordiant Polar SL

- інноваційна гумова суміш «Smart-Mix» поліпшує зчеплення на засніжених і зледенілих поверхнях;
- розширюються від центру протектора до його краях бічні дренажні канали сприяють швидшому відведенню із зони контакту води, снігу і бруду;
- чудова курсова стійкість в будь-яких режимах руху, завдяки трьом поздовжнім желобкам;
- велика кількість звивистих ламелей, розташованих під різними кутами, забезпечують ефективність гальмування і розгону на будь-якій поверхні.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі