0

Nexen N'Blue HD 185/65 R14 86H

Код товару: 305315

Наявність: немає на складі

1 600 грн


сума: грн.
Виробник :Nexen
Модель :NBlue HD
Ширина :185
Профіль :65
Діаметр :14
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :86 (530 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Корея
Рік виготовлення шин :2022

NBlue HD

Опис шини Nexen NBlue HD


Шинний гігант з Південної Кореї Nexen Tire, який останнім часом зосередився на збільшенні показників екологічної безпеки своєї продукції, представив на європейському ринку нову модель екологічної літньої шини, призначену для використання на легкових автомобілях малого і середнього класу.

Компанія, назва якої є скороченням від двох слів - «next» і «century», аналогічним чином назвало і свою нову розробку. «N» у назві означає назва виробника, тобто Nexen Tyre. Слово «Blue», що означає в перекладі з англійської мови небесний відтінок кольору, що асоціюється виробником як колір «освіжаючою прохолоди». Абревіатура в назві «HD» означає відповідно «Handling», тобто керованість.

Особливості шини Nexen NBlue HD

Маркетологи корейської компанії адресують нову автомобільну покришку, в першу чергу, досвідченим в даній області автолюбителям, що пересуваються по дорогах на легкових автомобілях, що належать до класу B і C, яскравими представниками якого є Ford Fiesta, VW Polo, Opel Corsa, Hyundai i20, Ford Focus, VW Golf, KIA Ceed і Hyundai i30. Модельний ряд новинки південнокорейської шинної індустрії представлений в 34 типорозмірах для коліс діаметром від 15 до 18 дюймів. За заявою Nexen Tires, інженери компанії при розробці акцентували свою увагу на поліпшенні показників керованості, зносостійкості і безпеки. Спеціально розроблена для нової шини гумова суміш протектора має в своєму складі «екологічні матеріали». Розробка малюнка протектора велася з метою поліпшення показників стійкості і зниження рівня шуму.

За рахунок застосування при розробці і виробництві Nexen NBlue HD різних інноваційних технологій нова шина має невелику вагу і високі показники опору кочення, що обіцяє зниження витрати палива при експлуатації.

Імовірно розроблена спеціально для Європи нова шина Nexen NBlue HD зявиться на прилавках магазинів країн Іспанії, Великобританії, Італії, Швейцарії, Франції, Німеччини та Австрії, і можливо на вітчизняному ринку в наступному році з настанням літнього сезону.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі