0

Matador MP61 Adhessa Evo 175/70 R13 82T

Код товару: 274804

Наявність: немає на складі

1 201 грн


сума: грн.
Виробник :Matador
Модель :MP61 Adhessa Evo
Ширина :175
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Словаччина
Рік виготовлення шин :2021

MP61 Adhessa Evo

Опис шини Matador MP-61 Adhessa M + S


Незважаючи на те, що всесезонна легкова шина Матадор MP-61 Adhessa M + S випускається європейським виробником, вона забезпечує високий рівень безпеки навіть в наших суворих зимових умовах. Ще одним плюсом даної моделі є розмірний ряд. Він, хоча і складається з усього лише 11 типорозмірів, кожен з них підходить до величезної кількості моделей легкових автомобілів з посадковим діаметром коліс від 13 до 16 дюймів.

Оригінальний V-подібний дизайн протекторного малюнка

прагнучи забезпечити шині гідні зчіпні властивості на будь-яких видах покриття, словацькі шинники вважали за краще використовувати, мабуть, саме класичне розташування протекторних елементів. V-подібний дизайн малюнка протектора відрізняється найвищою продуктивністю на покриттях з низьким коефіцієнтом зчеплення. При цьому він складається з всього лише 4 поздовжніх ребер, два з яких розташовуються в центральній частині протектора. Це дозволило зробити їх максимально великими, що значно збільшило площу плями контакту, забезпечивши тим самим відмінне зчеплення, при цьому оптимальним чином розподіливши зовнішній тиск по ньому.

2 жорстких поздовжніх ребра

Центральна частина протектора шини Матадор MP-61 Adhessa M + S являє собою два дуже широких поздовжніх ребра. Їх відмітною особливістю є те, що вони рясніють безліччю прямих ламелей, розташованих різноспрямовано. При зіткненні з поверхнею дорожнього полотна вони розкриваються, формуючи тим самим додаткові кромки зчеплення. При цьому мінімальна відстань між утвореними блоками не знижує жорсткості в цій частині протектора, забезпечуючи тим самим відмінну керованість на сухій дорозі.

Широкі плечові зони

Як було сказано раніше, плечові зони протектора є ще одну його функціональну частину. Вона призначена для виконання одразу декількох завдань. Перш за все, масивні розміри плечових зон за рахунок своє жорсткості дозволили значно підвищити стійкість при здійсненні різких маневрів. А при русі по снігу, піску або бруду блоки плечових зон забезпечують більш впевнене подолання таких ділянок.

Основні особливості шини Матадор MP-61 Adhessa M + S

- чудова застосовність, завдяки грамотно відпрацьованому розмірного ряду, що складається всього лише з 11 типорозмірів;
- оригінальний V-подібний дизайн симетричного спрямованого малюнка протектора дозволяє шині демонструвати відмінне зчеплення незалежно від характеристик дорожнього полотна і погодних умов;
- можливість цілорічного використання, завдяки безлічі протекторних блоків , ламелей та складу гумової суміші, що забезпечує шині оптимальну еластичність в широкому діапазоні температур.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі