0

Bridgestone Ice Cruiser 7000S 175/70 R13 82T (шип)

Код товару: 335782

Наявність: немає на складі

1 327 грн


сума: грн.
Виробник :Bridgestone
Модель :Ice Cruiser 7000S
Ширина :175
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :зимова
Шиповка :шип
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Росія
Рік виготовлення шин :

Ice Cruiser 7000S

Опис шини Bridgestone Ice Cruiser 7000S


Зимова шина Bridgestone Blizzak Ice підходить практично до будь-якого сучасного легкового автомобіля. Розроблено на базі моделі VRX2, яка «поділилася» з новинкою дизайном протекторного малюнка. Ключовою відмінністю її від попередниці є застосування більш сучасної гумової суміші, поліпшила основні експлуатаційні властивості, перш за все, на слизьких зимових покриттях, а також збільшила експлуатаційний ресурс шини.

Краща фіксація шипів

Багато в чому ефективність роботи протектора на льоду і на снігу забезпечується оптимізованим дизайном шипів. Корпус деталі виготовлений з алюмінію, що зменшує вагу шини. Вона має багатокутну форму, яка утворює додаткові зони зчеплення. Верхня частина твердосплавних вставки виконана конусоподібної, що збільшує тиск на дорожнє покриття. Якір шипа розташовується в під протекторному шарі, виготовленим з більш жорсткою, ніж у біговій частини гумової суміші.

Висока надійність

Фірмової «фішкою» шин цього японського бренду є висока надійність навіть на найгірших дорогах . Це обумовлено посиленою конструкцією боковин. Дана модель не є винятком. Її боковини крім оптимізованого профілю мають додатковий корд. Він виготовлений з надміцного композитного матеріалу, стійкого не тільки до ударної дії, але і проколів, порізів.

Протекторний малюнок

Бігова частина протектора виконана в V-образному дизайні з широким суцільним поздовжнім ребром по центру . Цей елемент, володіючи високою деформационной стійкістю, надає шині стабільність зчіпних властивостей при високошвидкісному русі. Плечові блоки розташовані попарно і мають вигнуту форму поперечних граней. Вона підсилює поздовжні зчіпні властивості на снігу, що перешкоджає буксування і полегшує процес виїзду з колії. Ефективність роботи протектора на слизькому зимовому покритті крім шипів забезпечується кількома тисячами ламелей. Бічні стінки прорізів мають виступи у всіх трьох проекціях. З одного боку це обмежує рухливість блоків, а з іншого - забезпечує відкриття ламелей на максимальний кут з фіксацією цього положення під навантаженням ваги автомобіля.

Основні особливості Bridgestone Ice Cruiser 7000S

- оптимізована форма підстави і твердосплавної вставки шипів забезпечує їх надійне утримання в протекторі і покращує зчіпні властивості на зледенілому покритті;
- висока стійкість боковин до деформації та механічних пошкоджень підвищує надійність на поганих дорогах;
- V-подібний протекторний малюнок з широким ребром по центру і вигнутими крайками плечових блоків покращує поздовжні зчіпні властивості на снігу і курсову стійкість на високій швидкості.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі