0

Nokian Hakka Green 2 165/70 R14 81T

Код товару: 277754

Наявність: немає на складі

1 250 грн


сума: грн.
Виробник :Nokian
Модель :Hakka Green 2
Ширина :165
Профіль :70
Діаметр :14
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :81 (462 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Росія
Рік виготовлення шин :2019

Hakka Green 2

Опис шини Nokian Hakka Green 2


Літня шина Nokian Hakka Green 2 не має практично нічого спільного зі своєю популярною попередницею, будучи абсолютно іншою моделлю, створеної «з нуля». При цьому фінськими шинниками були використані, як нові розробки, так і технічні рішення, які добре зарекомендували себе на інших шинах. Причому краще було взято від моделей самих різних категорій, починаючи від шин Ultra High Performance і закінчуючи комерційними шинами. Результатом такого змішання став практично ідеальний баланс погано поєднуються між собою експлуатаційних характеристик, кожна з яких знаходиться на дуже високому рівні.

Модернізований брекер

Одним з істотних нововведень стала модернізована конструкція брекера. Як і у попередниці, він виготовлений із сталевого корду, але при цьому його вага була значно знижений за рахунок зменшення діаметра сталевої нитки. Це ніяким чином не позначилося на його міцності і стійкості до деформації. Більш того, брекер став істотно жорсткіше, за рахунок нової технології намотування, в якій кожні дві сталеві нитки переплетені між собою. Практичним результатом цього рішення стало підвищення зчіпних властивостей на великій швидкості і зниження опору коченню.

Підвищена ефективність дренажної системи

При розробці даної моделі багато уваги було приділено забезпеченню максимальних зчіпних властивостей на мокрих дорогах. Цього вдалося домогтися, використавши відразу кілька технічних рішень. Одним з них став дизайн поперечних дренажних канавок, розташованих в плечових зонах протектора. Їх відрізняє розширюється у напрямку до центру протектора ширина, що істотно підвищує пропускну здатність, а разом з цим і стійкість до аквапланування.

Ще одним помітним нововведенням, поліпшеним зчеплення на мокрих дорогах, став змінився дизайн поздовжніх канавок, також розташованих в плечових зонах. Їх внутрішні стінки мають вигнуту форму, що прискорює швидкість циркуляції води по ним. При цьому ефективність даного рішення зберігається протягом усього терміну служби шини.

Знижений рівень вібрацій

Дана модель в русі вигідно відрізняється зниженим рівнем шумо- і вибронагруженности. Багато в чому це заслуга додаткового ізолюючого шару в боковинах шини. Вона перешкоджає передачі вібрацій сталевого корду, практично повністю поглинаючи їх.

Оптимізована гумова суміш

Використана в цій шини гумова суміш протектора відрізняється дещо незвичним набором компонентів, незважаючи на те, що більш ніж на половину вона складається з силики. При цьому її зміст було значно збільшено завдяки додаванню полімерних речовин. Це призвело до суттєвого підвищення зносостійкості і зчепленню на мокрих дорогах.

Одним з її компонентів є сажові частки, які підсилюють звязок між усіма «інгредієнтами» компаунда на молекулярному рівні. Це помітно підвищує міцність протектора на розрив і його стійкість до проколів. Наступним оригінальним компонентом є суміш з ріпакової і соснового масла, за допомогою якої знижується опір коченню.

Основні особливості Nokian Hakka Green 2

- невелика вага і підвищена жорсткість брекера значно покращує стабільність зчіпних властивостей на великий швидкості, знижує витрату палива;
- відмінна стійкість до аквапланування досягається за рахунок численних канавок в плечових зонах, поперечні з яких мають пером форму, а внутрішні стінки поздовжніх - вигнуту;
- додатковий шар в боковинах шини знижує рівень низькочастотних шумів і вібрацій, що генеруються сталевим кордом;
- нова гумова суміш з підвищеним вмістом силіки, сумішшю з соснового і ріпакової олій та сажовими частинками поліпшує зчеплення на мокрих дорогах, перешкоджає зносу, підвищує міцність протектора на розрив і його стійкість до проколів .

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі