0

Cachland CH-268 155/65 R14 75T

Код товару: 318868

Наявність: немає на складі

816 грн


сума: грн.
Виробник :Cachland
Модель :CH-268
Ширина :155
Профіль :65
Діаметр :14
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :75 (387 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2020

CH-268

Опис шини Cachland CH-268


Літня шина Cachland CH-268 призначена для компактних легкових автомобілів. Характеризується високим рівнем їздового і акустичного комфорту, надійною керованістю в складних умовах і тривалим терміном служби.

Класичний протектор

Протектор шини виконаний в який став вже класичним для таких виробів дизайні з S-подібним розташуванням елементів. Таке рішення, незважаючи на гадану «моральну втому», має низку важливих переваг. Перш за все, це збільшені розміри плями контакту, які, як і його форма, мало схильні до змін під впливом різноспрямованих сил прискорення. Ця особливість забезпечує шині надійне і прогнозоване поведінка в складних ситуаціях. Ще однією важливою перевагою є знижене опір коченню, оскільки більшість граней блоків розташоване під значним нахилом відносно напрямку руху. Ця ж риса обумовлює низький рівень шуму при русі.

Широкі плечові зони

Більше половини площі протектора відведено під плечові зони. Кожна з них містить численні блоки. Їх значна ширина і розташування поперечно відносно напрямку руху надає шині виняткову стійкість при маневруванні. Ще однією перевагою такого рішення є висока ефективність при поздовжніх прискорень, особливо на мокрому покритті. Такі блоки при контакті з дорожнім покриттям формують дуже довгі зчіпні кромки.

Кілька типів ламелей

Характерною особливістю протектора є збільшена кількість зчіпних крайок. Велика їх частина формується не блоками, а прорізаними в них ламелями. Тут використовується кілька типів таких елементів. У центральній частині розташовані хвилеподібні ламелі. Перетинаючись один з одним, вони не тільки відводять воду від плями контакту, але і збільшують зону контакту блоку з дорожнім покриттям. В результаті покращується не тільки зчеплення, але і мякість ходу, стійкість до нерівномірного зносу. Плечові зони містять прямі ламелі. Вони осушують пляму контакту, відводячи воду, і додатково підсилюють зчіпні властивості при гальмуванні і прискоренні на мокрому покритті.

Основні особливості Cachland CH-268

- класичний S-подібний протектор забезпечує надійне зчеплення на сухому покритті, знижує витрату палива і рівень шуму, перешкоджає нерівномірному зносу;
- широкі плечові зони покращують зчіпні властивості при маневруванні, прискоренні і гальмуванні;
- кілька типів ламелей забезпечують більш надійне поведінку в складних дорожніх умовах.


Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі