0

Bridgestone Blizzak REVO GZ 175/70 R13 82S

Код товару: 349414

Наявність: немає на складі

1 541 грн


сума: грн.
Виробник :Bridgestone
Модель :Blizzak REVO GZ
Ширина :175
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :Пд (180 км / год)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Росія
Рік виготовлення шин :2021

Blizzak REVO GZ

Опис шини Bridgestone RVGZ


Незвичайний успіх зимової шини Bridgestone RVGZ обумовлений не стільки зусиллями маркетологів, скільки дуже високими технічними характеристиками, демонстрованої нею з протектором без шипів на льоду. Домогтися цього вдалося за рахунок ефективності застосованих японським виробником технологій.

Розділений на окремі функціональні зони асиметричний протектор

Інноваційні технології використовувалися на всіх етапах розробки цієї шини. Однією з них був поділ протектора на окремі функціональні зони, дизайн кожної з яких створювався окремо. В результаті кожен з таких ділянок покращує певні експлуатаційні властивості, що, в кінцевому рахунку, надає шині відмінну ефективність при будь-яких дорожніх умовах.

адаптується до зовнішнього середовища компаунд

Не меншою новизною для свого часу відрізнявся компаунд даної моделі. У його складі зявилися спеціальні RC-полімери. З їх допомогою протектор зберігає на оптимальному рівні еластичність, яка залишається практично незмінною в дуже широкому температурному діапазоні. Крім того, гумова суміш має пористу структуру. Мініатюрні пори при контакті з обмерзлих покриттям підсушують його, що надає шині додаткове зчеплення з ним.

Вивірений баланс між комфортом і керованістю

При розробці даної шини широко застосовувалися технології тривимірного моделювання. З їх допомогою була підібрана така форма і ступінь жорсткості боковин шини, при яких нею демонструвалася найкраща керованість і зчеплення, а також мінімальний рівень шумів і вібрацій.

Основні особливості Bridgestone RVGZ

- прекрасне зчеплення в будь-яких умовах завдяки протектору, кожен з ділянок якого розроблявся окремо;
- пристосовується до умов зовнішнього середовища компаунд надає зчіпних властивостях стабільність і надійність, що підсилює їх на зледенілому покритті;
- оптимізована форма і жорсткість боковин забезпечують ідеальний баланс між комфортом і керованістю.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі