0

Bridgestone Blizzak LM-20 175/70 R13 82T

Код товару: 268177

Наявність: немає на складі

1 451 грн


сума: грн.
Виробник :Bridgestone
Модель :Blizzak LM-20
Ширина :175
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Франція
Рік виготовлення шин :

Blizzak LM-20

Опис шини Bridgestone Blizzak LM20


Зимова шина Bridgestone Blizzak LM20 справила величезний вплив на формування сьогоднішньої популярності моделей тепер уже всесвітньо відомої лінійки шин від японського виробника. Вона довела, що відмінне зчеплення на льоду можливо без шипів. Використання ряду інноваційних технологій і сучасних матеріалів дозволило відмовитися від них без шкоди безпеці, який за будь-яких умовах знаходиться на дуже високому рівні.

Трикутні блоки в центрі протектора

Однією з характерних особливостей протекторного малюнка моделі Bridgestone Blizzak LM20 є дизайн його центральній частині. Його ключовим елементом є поздовжнє ребро, що пролягає рівно посередині. Воно має складову нерозривний конструкцію, яка містить безліч окремих блоків трикутної форми. Дане рішення з одного боку дозволило зменшити опір коченню, а з іншого - поліпшити курсову стійкість, підвищивши при цьому поздовжні тягово-зчіпні властивості. У звязку з цим не можна не відзначити наявність в центральній частині ще двох рядів окремих блоків. За рахунок значної відстані один від одного вони забезпечують шині хороше зчеплення на снігу.

При цьому не можна не відзначити їх оригінальну ромбоподібну форму з округленими кутами, а також розташування під гострим кутом відносно напрямку руху. Поєднання таких конструктивних особливостей з одного боку зменшує опір коченню, а з іншого - знижує рівень шуму і вібрацій, підвищуючи комфортність на ходу.

Короткий гальмівний шлях і стійкість в поворотах
У свою чергу, плечові зони протектора виконані у відкритому дизайні, який містить безліч дуже широких прямокутних блоків. При маневруванні вони забезпечують шині підвищену стійкість, а при уповільненні - скорочують протяжність гальмівного шляху, за рахунок великої кількості дуже довгих поперечних крайок зчеплення.

Основні особливості Bridgestone Blizzak LM20

- кілька типів ламелей Bridgestone Blizzak LM20 повністю нівелюють відсутність шипів у вигляді відмінного зчеплення на льоду, а також, підвищуючи жорсткість блоків, покращують керованість;
- широкі блоки плечових зон підвищують стійкість при маневруванні, зменшують протяжність гальмівного шляху;
- трикутні блоки в центрі протектора покращують поздовжні тягово-зчіпні властивості і курсову стійкість.


Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі