0

Белшина Бел-103 175/70 R13 82H

Код товару: 265016

Наявність: немає на складі

1 541 грн


сума: грн.
Виробник :Белшина
Модель :Бел-103
Ширина :175
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Білорусь
Рік виготовлення шин :2022

Бел-103

Опис шини Белшина Бел-103


Легкова шина Белшина Бел-103 відрізняється досить вузькою сферою застосування, оскільки випускається в одному єдиному типорозмірі 175 / 70R13. Саме з цієї причини цільовою аудиторією даної моделі є власники легкових автомобілів марки ВАЗ. Їм, в якійсь мірі, можна позаздрити, оскільки вони мають можливість за невелику вартість придбати досить сучасне шинний виріб, який можна використовувати протягом усього року. Білоруський виробник позиціонує цю шину, як всесезонну модель.

Збільшена кількість крайок зчеплення

Можливість експлуатації, як влітку, так і взимку багато в чому забезпечується за рахунок протекторного малюнка. Він містить велику кількість крайок зчеплення. Вони утворюються численними протекторними блоками, розташованими, як в центральній частині протектора, так і в його плечових зонах. Це дозволяє шині демонструвати впевнену поведінку на будь-яких слизьких дорогах.

Жорстке протекторное ребро в центрі

Значна частина центру протектора зайнята широким поздовжнім ребром. Цей елемент відрізняється жорсткою нерозривному конструкцією, завдяки чому шина демонструє відразу кілька своїх достоїнств. Перш за все, хорошу курсову стійкість і стабільні зчіпні властивості на високій швидкості. Крім того, жорстке поздовжньо розташоване ребро в центрі протектора перешкоджає нерівномірному зносу і істотно знижує опір коченню.

Підвищена стійкість в поворотах

Плечові зони протектора розділені численними дренажними канавками на окремі блоки. Вони мають прямокутну форму і розташовані поперечно. У поєднанні з профілем протектора із змінною кривизною це дозволяє шині демонструвати відмінну стійкість при маневруванні, а також прогнозовану керованість з прозорою зворотним звязком.

Основні особливості шини Белшина Бел-103

- шина призначена для автомобілів марки ВАЗ;
- універсальність застосування завдяки можливості використання не тільки влітку, а й взимку;
- надійне і стабільне поведінку на слизьких покриттях забезпечується симетричним протекторним малюнком із збільшеною кількістю зчіпних крайок.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі