0

Белшина ArtMotion Snow 185/65 R14 86T

Код товару: 273858

Наявність: немає на складі

2 001 грн


сума: грн.
Виробник :Белшина
Модель :ArtMotion Snow
Ширина :185
Профіль :65
Діаметр :14
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :86 (530 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Білорусь
Рік виготовлення шин :2020

ArtMotion Snow

Опис шини Белшина Artmotion Snow


Зимова шина Белшина Artmotion Snow пропонується в 14 типорозмірах для коліс з посадковим діаметром від 13 до 16 дюймів, що робить її відмінним варіантом для легкових автомобілів малого та середнього класу. Модель розроблена з урахуванням мінливих погодних умов країн Північної Європи та Росії. Характеризується хорошими зчіпними властивостями на засніженому і мокрому покритті.

Спрямований малюнок протектора

Шина оснащується протектором з «класичним» для зимових моделей V-подібним дизайном. Він формується сходяться в центральній частині дренажними канавками. Їх спрямованість проти руху забезпечує високу пропускну здатність, а значні розміри - здатність відводити від плями контакту не тільки воду, але і снігові маси.

Z-образні ламелі

Ще однією особливістю протектора є дуже висока щільність розташування ламелей. Вона забезпечується кількома рішеннями в їх конструкції. Одна з них - Z-образна форма. Вона обмежує рухливість блоків, які залишаються жорсткими і стійкими до деформації. У той же час прорізані в них прорізи при контакті з дорожнім полотном утворюють безліч крайок зчеплення - сумарно понад 3 тисяч на весь протектор. Цього більш ніж достатньо, щоб забезпечити шині надійне поведінку на битій снігу і льоду, де вона демонструє впевнене набір швидкості і короткий гальмівний шлях.

Основні особливості Белшина Artmotion Snow

- розроблена спеціально для легкових автомобілів малого і середнього класу;
- спрямований симетричний протекторний малюнок з широкими і спрямованими проти руху дренажними канавками перешкоджає акваплануванню і слешпленнінгу;
- більше 3 тисяч Z-образних ламелей забезпечують ефективний набір швидкості і уповільнення на битій снігу і льоду ;
- подвійне суцільне ребро в центрі покращує курсову стійкість і оперативність управління.


Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі