0

Кама 505 175/65 R14 82T (шип)

Код товару: 266032

Наявність: немає на складі

2 051 грн


сума: грн.
Виробник :Кама
Модель :505
Ширина :175
Профіль :65
Діаметр :14
Сезон :зимова
Шиповка :шип
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Росія
Рік виготовлення шин :

505

Опис шини Кама 505


Автомобільні шини Кама-505 Irbis розраховані на зимовий період. Вперше їх почали випускати в 2006 році. Вони забезпечують відмінні показники стійкості, керованості на зледенілих і засніженій дорозі.

Нові технології Ірбіс

Особливість шин КАМА 505 IRBIS є їх шипи. Вони виконані за фінською технологією з двома фланцями. Унікальна каплевидная форма шипа дає можливість гумі шашок протектора оптимально обжимати корпус, а також не пропускати всередину отвору абразивні матеріали. Вставка шипа має розмір 2,45 мм, тим самим забезпечує відмінні показники зчеплення на зледенілих, засніжених і мокрих дорожніх покриттях. Оригінальні конструкторські рішення дозволяють гарантувати зносостійкість і довговічність шини та шипів. Отвори під шпильки не просверливаются. Вони формуються ще в процесі вулканізації. Це дозволяє знизити ризик появи мікротріщин, дефектів.

Спеціальні компоненти моделі Irbis

Автомобільна шина Кама-505 Irbis має 12 рядів шипів, які виготовлені по фінському типу з двома фланцями. Такі шипи забезпечують максимальний опір ковзанню. Шипи чорного кольору гарантую не тільки відмінне зчеплення, але і стильний вигляд вашого авто.

На протекторі є оригінальний малюнок, глибокі канавки забезпечують самоочищення шини від талої води, снігу і бруду. Спеціальні щілиновидні прорізи на протекторі забезпечують відмінні зчіпні якості на міській дорозі, трасі і за містом. Оригінальний склад гумової суміші гарантує високу надійність, зносостійкість, довговічність.

Завдяки конструкторському рішенню блоки протектора розташовуються так, що при ударі об полотно дорогі не виникають акустичні хвилі. Саме тому під час руху забезпечується мінімальний рівень шуму.

Особливості 505-ой Ками

Автомобільні шини Кама 505 Ірбіс розраховані для легкових автомобілів. Їх індекс навантаження - 82, а індекс швидкості Т. Максимально допустима швидкість переміщення становить 190 км / ч. Тип конструкції радіальний, а герметизації - безкамерний. Шини застосовують в основному на вітчизняних автомобілях ВАЗ, а також на Daewoo Nexia, Hyundai Accent, Kia Rio.

Експлуатаційні показники зимової шини Kama 505

Роботи з шипування шин російського виробництва виконує фінськими шипами з двома фланцями, щоб забезпечити європейську якість і надійність. Сам шип Кама-505 Ірбіс має унікальну конструкцію. Він виконаний зі сталі з подвійним шаром антикорозійного покриття, щоб збільшити його надійність і тривалість використання. Завдяки наявності фланців, шина відмінно зчіплюється з дорожнім покриттям, формуючи додаткові ріжучі кромки.

Переваги вітчизняної шини Кама Ірбіс

Основні переваги шини, які відзначають користувачі - це низький рівень шуму. Маса кожної шини на 200 грам менше, ніж у аналогів. Автомобіль чітко реагує на управління водія, а також стійкий під час маневрування. Доступне ціна та висока якість - все це шини Кама-505 IRBIS російського виробництва.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі