0

Опис шини Kumho Sense KR26


Літня шина Kumho KR26 спеціально створена для використання на різних моделях легкових автомобілів. Даний виробник має прекрасну репутацію і славиться своїми технологічними досягненнями шинної індустрії. При розробці цієї моделі використовувалося величезна кількість нових технологічних рішень і кращі сучасні матеріал...

далі

Опис шини Kumho Sense KR26


Літня шина Kumho KR26 спеціально створена для використання на різних моделях легкових автомобілів. Даний виробник має прекрасну репутацію і славиться своїми технологічними досягненнями шинної індустрії. При розробці цієї моделі використовувалося величезна кількість нових технологічних рішень і кращі сучасні матеріали. За рахунок цього вдалося досягти чудових експлуатаційних характеристик при будь-яких погодних умовах.

Унікальний склад гуми

Використання підвищеного кількості силики забезпечило прекрасну еластичність протектора. За рахунок цього збільшилися зчіпні характеристики з мокрою дорожньою поверхнею і прискорилися відновні властивості протектора. Шина Kumho Sense KR26 "ковтає" всі нерівності дорожньої поверхні, роблячи їзду максимально комфортним і безпечним. Для підвищення пробігу використовувався кремній, який підвищив зносостійкі якості гуми. Новий гумовий склад дозволив зменшити опір коченню, що скоротило витрату палива при русі і знизило викид шкідливих речовин в атмосферу.

Оптимізована дренажна система

Для збільшення стійкості при їзді по мокрому покриттю застосовувалася нова оптимізована водовідвідна система . Вона складається з трьох великих каналів і великого числа невеликих насічок і ламелей. Глибокі канали швидко виводять воду із зони контакту, дрібні насічки і ламелі зменшують шум при русі і створюють своєрідний ефект "прилипання" до мокрій дорожній поверхні.

Оновлена конструкція плечової зони

Для підвищення стійкості при поворотах і запобігання бічних ушкоджень використовувалася посилений бічний зона. Вона складається з великих блоків з гострими краями, які підвищують стійкість при будь-яких маневрах. Також в бічній зоні є спеціальне гумове кільце, яке підвищує захист від пошкоджень.

Навіть при високих швидкостях шина відрізняється впевненим керуванням і відмінною стійкістю. А ретельний контроль якості дозволяє запобігти потраплянню бракованої продукції до споживача.

Основні особливості шини Kumho Sense KR26

- нова водовідвідні система повністю виконує свою функцію, забезпечуючи прекрасне зчеплення з вологою дорогою, зменшуючи шум при їзді ;
- нова бічна зона запобігає можливим бічні пошкодження і збільшує стійкість при поворотах;
- унікальний склад гуми сприяв зниженню опору коченню, що зменшило кількість споживаного палива.